Förändring i sikte!

Nu var det äntligen gjort, nåt jag tänkt på länge men inte tagit mig i kragen för att genomföra....jag konfronterade chefen det första jag gjorde i Måndags å meddelade att han med omedelbar verkan kunde börja se sig om efter en ny färskvaruchef. Jag kännde helt enkelt inte att jag orkade med allt längre:( Det är nog en av väldigt sällsynta tillfällen som jag har sett honom tyst eller svarslös för den delen. Han använde större delen av dagen till att försöka övertala mig men jag har bestämt mig! Under ledningsgruppsmötet igår diskuterade vi hur den nya organisationen ska se ut i framtiden å vad jag passar in i den. Jag har ingen aning vad jag hamnar men i dagsläget känns det som det kvittar ty jag mår redan bättre......

Jag hade väl inte så mycket att säga denna gång men jag lovar att hålla er som läser detta uppdaterad om vad som händer i framtiden:) en framtid som just nu ses som ganska intressant.

Den som väntar på ett tillfälle förlorar tid
Giordano Bruno

Idioter!!!!!!

Jaha då har man jobbat en Lördag igen...brukar inte vara så farligt jobbigt! Denna gång var dock lite annorlunda måste jag säga:( En annan hade slutat tidigt på fredagen å överlåtit allt till andra personer. Man har ju arbetskamrater som man i bästa fall hoppas ska göra ett någorlunda bra jobb, naivt tror man iaf att det ska göra sitt bästa...vad är det då som sker.....ingenting!!!!! vederbörande sitter bara på sitt arsle hela jävla dan å blir fet! Hur en person eller kanske två kan vara så jävla slöa å intetsägande övergår mitt förstånd. Var finns arbetsmoralen om de nu vet vad det ordet betyder.....Vad som skedde idag var att jag å en till fick göra det jobb som skulle ha gjorts redan igår å med vår härliga personalpolitik går det inte ihop ett jävla dugg. En långhårig slö jävul får oss andra att slita oss i fördärvet, han borde skämmas den jäveln! Allt som vi gjorde idag borde ha varit gjort redan igår av en viss person...han tyckte väl att det fanns viktigare saker att göra!!!!

Jag som tyckt att jag har varit på bra humör de senaste dagarna fick en sk backslash idag. Dagen kändes som ett mörker redan från början....komma till jobbet å se alla saker som inte var gjorda samt allt man var tvungen att göra. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva då jag fortfarande är för arg för att tänka rationellt. Efter att igår rykt ihop med chefen lite grand känner jaf mig extra irriterad:) Den härliga schemaläggningen igår får en att undra om han vill lägga ner butiken helt å hållet eller kanske göra om den till en Nära-butik...han är iaf på god väg. personalen håller han på att tömma på all energi å motivation samt att kunderna börjar smått undra vilken idiot det är som driver butiken. Visst låter det som ett bra betyg? han bryr sig inte....låg personalkostnad!!! Jag som färskvaruchef får hela tiden se mina underlydande om man nu får säga så flänga fram å tebax mellan sin avdelning å kassan. Samtidigt finna det nötter som traskar runt på golvet å inte gör ett jävla dugg. Efter den sk köttfärsskandalen inom ICA har vår chef fått ett maniskt intresse för egenkontroll. Han vill att vi ska kontrollera allt å alla samt att allt ska kontrolleras å antecknas gärna två eller tre gånger....synd bara att man inte har tid att kontrollera saker å ting en endaste gång. Jag som chef fick i veckan en "bunt" papper som han tyckte jag skulle läsa igenom. Det var de kontrollpunkter som kommunen använder vid sina kontroller. När skulle man ha tid å läsa dessa...de fick följa med hem idag, hoppas läsa lite ikväll eller imorgon.

Måste säga att jag håller på att tappa sugen totalt. i dagsläget känner jag inte att jag är motiverad att göra ett bra jobb. Man får hela tiden nya pålagor eller arbetsuppgifter av FR utan att han verkar fatta att saker å ting tar tid att genomföra. Hans jävla värld stämmer fortfarande inte överensens med våran å nu står vi nog längre ifrån varandra än vi gjort på länge......höll själv på att strypa karljäveln i fredags då han påpekade att vissa saker i mina avdelningar inte var tillfredsställande......som om jag inte visste men inte kunde göra ett jävla dugg åt då alla jävlar förutom mig satt i kassan eller var på rast. Han fick i detta ögonblick en skymt av mina svarta ögon å jag vet att han såg dem för han var så där otäckt smörig resten av dagen...hua står i valet å kvalet om hur jag ska göra. Jag håller på att formulera mig just nu...på måndag kommer jag med största sannolikhet att be chefen att söka nån annan som färskvaruchef då jag känner att jag saknar både motivation å förutsättningar för att göra ett bra arbete. Man blir väl bestraffad med K1, men va fan man kommer att må så jävla mycket bättre:) Hans enda chans är nog att söka externt hehe som om jag egentligen skulle bry mig!!!! Inte mitt problem.

Nu har jag nog spytt ut min galla så det räcker skulle jag tro. Jag är ju inte alltid såm här negativ. Ibland känner man sig bara så jävla nedslagen av omständigheterna helt enkelt. Jag ska försöka förbättra min ton å inställning men jag lovar ingenting..

Ta världen som den är. Lev ditt liv, det är det enda du har
-Susanne Holmgren

Do You Remember?

We never talked about it
but I hear the blame was mine
I´d call you up to say I´m sorry
but I wouldn´t waste your time

´cos I love you, but I can´t take it any more
there´s a look I can´t describe in your eyes
yes we could try, like we tried before
when you kept on telling me those lies

There seemed no way to make up
cos it seemed your mind was set
and the way you looked it told me
it´s a look I know I never forget

You could´ve come over to my side
you could´ve let me know
you could´ve tried to see the distance between us
but its seemed to far for you to go

Trough all my life
in spite of all the pain
you know people are funny sometimes
´cos they just can´t wait
to get hurt again

There one thing we want recall
feelings we´ll never find
it taken so long to see it
cos we never seemed to have the time

There was always something more important to do
more important to say
but " I love you" wasn´t one of those things
and nao its too late 

Do You Remember - Phil Collins

N
ästan som man skulle ha skrivit texten själv.....Låten kommer att gå på repeat skulle jag tro då jag inte lyssnat på den på senare år. Man måste nog kolla igenom sin skivsamling ibland då det finns godbitar som man glömmer.

Den kärlek som har uppstått plötsligt tar den längsta tiden att bota
Jean de la Bruyere

En bra dag!!!!

Förvånad???? det är iaf jag må jag säga. Det har varit en liten tung period de senaste veckorna må jag säga. Har inte riktigt haft den psykiska eller fysiska orken att vara glad helt enkelt. Så när jag vaknade imorse kände jag direkt att nåt var annorlunda......jag såg fram emot dagen vilket inte händer så ofta. Jag var dock helt död efter för lite sömn, har lite svårt att slita mig från datorn ibland på kvällarna eller rättare sagt nätterna...man får allt skylla sig själv. Hur som helst så var humöret på topp:) Har ingen direkt förklaring till denna plötsliga förändring i min sinnesstämning men jag har mina små aningar.....eller inte, jag känner mig gladare till mods iaf å det är ju huvudsaken.

Jag tänker inte klaga på jobbet idag även om det känns befogat!

Stegtävlingen rasar vidare med stormsteg..hehe  Jag har nog aldrig gått så mycket som jag har gjort de senaste veckorna. Man gör onekligen mer steg en vanlig arbetsdag än man tror. Jag gick med i tävlingen mest av intresse för att få veta hur många steg man tar en vanlig dag, redan första dan upptäckte man till sin förvåningen att den där lilla räknaren hade tickat på bra mer än jag hade trott å hoppats. Mitt stegsnitt är fn 26592 steg/dag! Ibland undrar man om man sitter ner nån gång på jobbet.

Nu väntar två dagar ledigt:) Blir nog till att traska lite för att hålla snittet uppe, man kan ju inte ligga på latsidan bara för att man är ledig.

Om man önskar att ens drömmar ska gå i uppfyllelse
är det bäst att man vaknar först
Okänd


RSS 2.0