Sömn!

Jag här sitter man.....lyckades somna nån timme men sedan var det kört. Klarvaken, svettig å allmänt less har jag legat i sängen å stirrat i taket. Vad är det som händer, kommer jag inte att kunna sova en hel natt nångång? Jag ser redan framemot hur trött jag kommer att vara när klockan ringer om sisådär TRE timmar om jag nu lyckas somna om det vill säga?

Denna dag har verkligen inte varit bra på nåt sätt. Hade ett arbetspass från 11.30-20.30, ett pass som jag verkligen avskyr. Till råga på allt så hade jag nog vaknat på fel sida ida skulle jag tro. Min kusin hade lånat min bil igår å lämnade tebax den medans jag var på jobbet idag (läs tisdag). När jag efter dagens slut skulle backa ut från parkeringen på jobbet gick bilfan framåt!!!!!! Nåt jävla skit med växellådan har det blivit. Om den har kraschat totalt eller vad det är har jag ingen aning om, backen fungerar tydligen inte iaf. Min kära spruttibangbang står nu snällt kvar på parkeringen utanför ICA.

Sammanfattningsvis kan man säga att jag ska försöka radera tisdagen den 29 juli 2008 ur mitt minne.......

Vi väljer att älska, inte att upphöra älska 
-Okänd

Leaving............

So I say...
I think I better leave right now
Before I fall any deeper
I think I better leave right now
Feeling weaker and weaker
Somebody better show me how
Before I fall any deeper
I think I better leave right now......

Jaha!!

Då har man nästan gjort en hel vecka på jobbet efter semestern...hua! Måste faktiskt säga att det har gått galant:) På nåt sett verkar allt fungera bättre denna semesterperiod. Hårt å säga men vissa personer jobbar bättre å snabbare än andra på nå vis. En annan positiv sak är ju att chefen vistas på annat håll...jippiiie!!! Alla verkar mer avspända å glada nu å allt flyter på bättre. Egentligen är väl inte detta ett så gott tecken på arbetsmiljön i vanliga fall men va fan man måste ju passa på att njuta! Jag trodde att jag skulle vara helt död vid det här laget men icke så:)

Ni där ute har ni nå botemedel på insomnia? I nuläget sover jag knappt känns det som. Lite har det att göra med att min lägenhet är djävulskt varm så har på sommarhalvåret men det är nog inte den enda sanningen tyvärr. Man sitter å ugglar framför datorn eller tvn i hopp om att bli trött......men icke sa nicke då:( När så klockan ringer på morgonen så undrar man vart natten har tat vägen och om det verkligen är sant att klockan redan har blivit morgon. Lär väl inte inte bli lättare att sova nu när "högsommarvärmen" tydligen ska komma, kunde inte den kommit NÅGRA veckor tidigare förbövelen!!!!!

Malin som är trogen blodgivare har vart på mig om att jag oxå ska gå å lämna blod. Jag var en blodgivare förrut men sedan rann allt bara ut i sanden. För tillfället råder det ju akut blodbrist å då tycker man väl att blodcentralen nästan skulle dra en dit. Inte då......här har man speciella öppettider å ingen jäkla tid passar en person som jobbar heltid, dagtid. Nåt som inte stämmer här...ska det vara så svårt att anpassa tider efter normala yrkesarbetande personer, alla kan inte bara sticka från jobbet hur som helst. Men å andra sidan skulle nog inte blodcentralen ta i mitt blod med tång ens nu efter denna sommar. Mina levervärden skulle nog få deras apparatur att krackelera:( man får nog vara vit nån månad eller så innan man duger som blodgivare skulle jag tro.

Varför är det så svårt att glömma?


Vi väljer att älska, inte att upphöra älska 
-Okänd



Surrender

Just a little more time is all you asking for
Cause just a little more time could open closing doors
Just a little uncertainty can bring you down
So if you're lost and on your own
You can never surrender
And if your path won't lead you home
You can never surrender
And when the night is cold and dark
You can see, you can see light
Cause no-one can take away your right
To fight and never surrender




I`m still alive

Jaha då har man gjort sin första dag efter det som det känns som en för kort semester. Första dagen gick riktigt bra måste jag säga förrutom att man fick städa upp efter vissa andra nu semesterlediga personer. Att folk inte kan lyssna på vad man säger.....man går sin väg å vi andra får städa upp skiten efter dem. Men men jag ska inte klaga för allt gick mycke bättre än jag hade förväntat mig iaf:) Nu ska man bara överleva 4 veckor med semesterpersonal. Efter denna tid så kommer vi att få en ny färskvaruchef på Ica....Emil. Skall bli intressant å se hur allt kommer att gå för honom. Vi har redan hört vissa negativa sidor hos honom....arbetsskygg! Blir å slita i för alla andra då verkar det som. Själv vet jag inte vad jag hamnar i organisationen. Jag blir kanske första kundvagnsdragare vem vet...inte ens chefen vet var han ska placera mig.

Nä nu måste man komma tebax till det normala livet vilket innebär att man måste stiga upp på morgonen tex. Man kan inte dricka öl eller annat trevligt på kvällarna. Hoppas man överlever.....

Ciao for now

Vi väljer att älska, inte att upphöra älska 
-Okänd

I allas liv finns en vändpunkt!

Frågan är bara när den kommer?? Jag bara väntar å väntar å inget händer. Själv är jag för feg för att ta tag i saker å ting själv så jag kommer nog å vänta på något eller någon tills jag inte orkar nå mer. Jag måste lära mig att ta tag i saker å ting, våga försöka förändra mitt liv. Man traskar bara runt i samma gamla fotspår hela tiden:(  Det är svårt att lära en gammal hund sitta som de säger. Ett nytt jobb, ny bostadsort, vem vet? Har ingen aning själv hur jag ska förändra mitt liv för att må bättre...

Har nu kommit halvvägs på min efterlängtade semester..... å nästan halvvägs i livet...man får dock hoppas att man lever lite längre än så. Har jag åstadkommit något...nej inte direkt! Tider rinner iväg i samma takt som dagarna går. Jag vill inte få någon slag åldersnoja redan nu men tecken finns tyvärr på att detta håller på att ske. Jag har knappt levt halva livet, men i dagens läge där ålder verkar vara det enda som spelar någon avgörande betydelse, så börjar man ligga lite risigt till. Jag måste bara göra något nytt nu!! något som kan få igång min motivation å jag kan nog inte bara vänta att det ska ske utan jag måste nog rycka mig hårt i kragen denna gång!

Förrut hade jag drömmar som hjälpte mig att sätta färg på världen, allt mörkt skrämde mig, men nu......

Vi väljer att älska, inte att upphöra älska 
-Okänd

RSS 2.0