:(

Just nu avskyr å föraktar jag ett par personer på denna planet.....behöver inte säga så mycket mer!

Vilket kålhuvud!!

Finns inge bättre sätt att beskriva vår chef för tillfället...galenskap har stigit åt hans hjärna mer eller mindre. Mitt schema innebär att jag kommer att vara mejerist varje tisdag å med detta innebär ett jobb i kyla som sliter både på kropp å hjärna. Vår kära chef schemalägger oss halvtimmesvis med olika färger beroende på vart man skall vara.....å det är inga rekomendationer utam LAG!! Idag visste jag på förhand att mitt schema inte skulle vara speciellt bra å var därför lite sur redan innan jag började om man säger så. Mitt pass började klockan 8 å enligt det där jävla prickschemat skulle jag till kassan kl 10,30. Jag hade inte tillåtelse att vistas i mejeriet förrän kl 16,30 enligt schemat. Tänk er själv hur den avdelningen ser ut då med tanke på att mejeriet står för ca 12-13% av butikens totala omsättning!!!! Kul kul tyckte jag å surade på. Efter en rast säger skiten att jag ska komma in på hans kontor.........där förklarar jag min syn på allt som rör min dag...men han är så jävla trög å vägrar helt enkelt att inse att även han kan ha fel ibland. Jag blir bara så less:(

Precis innan jag skulle sluta så kom ICA-bilen å jag hjälpte till lite grann å drog burar å helt plötsligt så står en försäljare för lokalproducerad glass på lagret. Han frågade efter vår frysansvarig eller butikschef...vårt svar: inte kl 18,00 på kvällen lär du träffa på nån av dem är jag rädd. Hans nästa fråga var nästan lite dum: VILL NI HA SMAKPROV....jag å Frida var ju knappast långsamma med svaret:P Det blev en lyckad avslutning på denna mediokra dag iaf:) Glassen var underbar!!


..................

Ibland är det illa

å ibland är det sämre

Dessa helger....

Ja här sitter man å väntar på ännu en låååång arbetsdag. Denna helg är jag sk jourare vilket innebär att dagarana går ut på å gör allt plus lite till. Gårdagens pass tog helt knäcken på mig. Jag började 11,00 å allt satt igång direkt. Kunderna är fan som galna å tror att allt är tipptopp å färdigt så fort vi slår upp portarna till butiken på morgonen......de kanske skulle kolla lite på vårt schema!!!! det är så mycket man vill göra dessa dagar men så lite tid känns det som:( Jag vill juhe inte lämna butiken i kaos men vissa tillfällen känns det bara som man vill stämpla ut å skita i allt. Idag börjar jag 11,30....men eg skulle man behöba börja ett par timmar tidigare för att hinna men allt man är ålagd att göra. Igår tex så var jag på jobbet tidigare för att äta frukost men blev det av. Nä då för då kom ICA-bilen å alla jävlar satt i kassan. man kan ju inte dela på sig som person iaf inte fysiskt så det var bara att skita i mackorna å dra varor. Samma visa varje gång.......När jag kommer idag vet jag att den som bakar inte har hunnit blivit klar samt att man kommer att ropa denna till kassan.....samma visa varje gång. Blir te å rädda brödet innan det blir bränt fastän man inte har börjat....samma visa varje gång. 

Jag hoppas alla är friska å krya ida för annars blir det problem. Vi hade en lite bakfull person på jobbet igår men till min lättnad kom hon till arbetet å inte sjukskrev sig..TACK!!! Läget är för närvarande så att blir nån sjuk så skall allt skötas internt. Ingen får ringas in i dennes ställe utan chefens direkta godkännande. Jag väntar mig olustiga dagar framöver då denna arbetsplats verkar vara som ett dagis där alla smittar varandra samt att hälften av styrkan har kroniska besvär i rygg å nacke, mig själv inkluderad. Hoppas man överlever med psyket i behåll inför nästa vecka.

God morgon om nu det kan vara en sådan.........



None

Söndag.....

Ännu en söndag å mörkret har fallit ner som en tung sten. Denna helg var eg min lediga helg men efter noga övervägande så tog jag åt mig en tid igår. Efter en titt i almanackan där lördagen lyste rött så beslöt jag mig för att ta en tid för Jan-Erik på jobbet, han skulle åka båt å dricka sprit, hoppas han inte blåste bort! Tokmycke folk igår men dan var ändå rolig på nå vis. Hade ungefär en halvtimmes rast på tio timmar men dan gick så jäkla fort:) Rätt människor jobbade igår å det underlättar verkligen vardagen på ICA. Vissa eldsjälar gör typ det värt att gå till jobbet helt enkelt. I min vildaste fantasi trodde jag att å handla på en dubbelröd helg inte skulle motivera folk.........jag hade FEL!!!! Hur som helst så var det nog en av de roligaste dagarna på ICA för även om man inte satt ner många minuter. Chefen hade nog räknat lite fel när det gäller bemanning denna dag...hehe...inte första gången isf!

En snabb titt på väckarklockan imorse å ögonen trodde inte att det var sant. Jag hade sovit i över TOLV timmar:P Jag såg på mobilen imorse att nån hade ringt från jobbet 20,30...hörde jag det? NJET. Imorse slog jag upp ögonen ungefär 08,00. Enkel matematik gör detta mig till en elefant i sömn......det kanske var nödvändigt! Jag är inte trött nu iaf hehe...

Ledig å rastlös vad gör man då? Förrutom att byta till vinterdäck ,som var på tiden då jag halkade runt som Bambi igår när jag åkte hem från jobbet, så tog jag med kussen på en sväng till Valbo. Resultet: en ministereo med dockningsstation för min I-pod:) Nu ska grannarna få höra bra musik kan jag lova!

Puss på er allihopa:)


RSS 2.0