Sovmorgon:P

Ja här sitter man lite nyvaken... Idag har man inge förpliktelser förrän halv ett så man kunde passa på å sova lite längre om man säger så. Vaknade av att min telefon pep för en stund sedan men i samma ögonblick som jag slog upp ögonen så upptäckte jag att jag var pigg!!!! Det verkar äntligen som om min sömnklocka börjar fungera som den ska igen....hoppas bara att matklocka börjar ticka snart oxå?! Den kanske gör det nu när julmaten börjar komma fram på bordet.

Denna helg har tyvärr bara inneburit jobb för min del men jag har överlevt den till trots. Förra helgen var det annat ljud i skällan. Kära ICA hade konferans å julfest på Södra berget i S-vall. Det var bra underhållning med god mat å ja...mycket alkohol. Man kan säga att man fick se vissa personer lite mer påverkade än jag trodde få se. Hur som helst så var det en trevlig helg där vi bodde kvar på hotellet..hm..även om man inte använde rummet såå mycket så det skulle motivera vad det kostade skulle jag tro.

Denna vecka blir väl en vanlig oxvecka verkar det som. Julhandeln har ju inte riktigt satt igång ännu, det blir nog nästa vecka. Jobbar bara fyra dagar denna vecka så det är nästan en liten lökvecka för min del förutsatt att alla håller sig friska:P Vår käre chef var på ett strålande humör den förra veckan, lite oroväckande, men det gör ju saker lite enklare. När man ändå talar om jobb så söker jag för närvarande det mesta som man kan tänka sig i jobbväg. Jag har tom sökt en tjänst på tingsrätten. Tyvärr som det inte kan ha undgått någon så är ju läget lite sisådär både på jobb- & finansmarknaden just nu. Många uppsägningar å varsel. Fick höra igår att min farbror är varslad från Telia lr Realacom som den delen heter nu....han har jobbat där i 40 år!!!!! Det enda man kan hoppas är man får in en fot nånstans som typ assistent å sedan kan jobba sig vidare därifrån. ICA ser jag ingen direkt framtid i.......

Så här i juletid så brukar man ju flänga rund å söka efter passande julklappar. Inte detta år inte...jag är redan klar. Det måste vara nå slags rekord för min del. Nu återstår bara finliret, inslagningen, inte min starka sida men va fan det är väl tanken som räknas va!


         

Julkramar

Do I need to say more?


RSS 2.0